ALLERGIE

Allergie is een veel voorkomende klacht tegenwoordig en het komt steeds meer voor. Het is een overprikkeling van het afweersysteem waardoor allerlei stoffen waar normaal gesproken geen reactie op komt nu wel een afweerreactie opkomt.

De klachten die allergieën kunnen geven zijn van zeer uiteenlopende aard. De meest bekende zijn de hooikoorts met hevig jeukende ogen en niezen, eczeemklachten, diarree, gedragsstoornissen als hyperactiviteit, prikkelbaarheid, allerlei moeheidsklachten, etc.. Allergieën kosten veel energie van het lichaam. Zodra de allergie weer rustig is zie ik vaak de energie weer terugkomen.

Allergieën kunnen zowel met homeopathie als met bioresonantietherapie behandeld worden. Met de Bicom-optima kan op een eenvoudige wijze getest worden welke allergieën er zijn en kunnen de allergie‘n ook behandeld worden. Er kunnen allergieën zijn voor de meest uiteenlopende stoffen. De meest voorkomende heb ik in de testdozen om te testen. De meest voorkomende zijn: tarwe, melk, dierharen, pollen, huisstof, ei, en noten.

Hoe ziet een allergie vanuit de bioresonantietherapie gezien eruit?

Eenvoudig gezegd: bij een allergie zit het frequentiepatroon van de betreffende stof bijvoorbeeld de huisstofmijt, te sterk in het lichaam en zodra het lichaam in contact komt met die stof dan treedt er een resonantie op en gaat het lichaam reageren met klachten. Met de bioresonantie kan dan deze allergie behandeld worden door diezelfde frequentiepatroon aan het lichaam aan te bieden echter in spiegelbeeld, waardoor het frequentiepatroon in het lichaam uitdooft. Als je dit 2 maal doet is dit patroon meestal uit het lichaam verdwenen.

In principe kan elke allergie behandeld worden. Je kunt zelf de betreffende stof gewoon meenemen om te testen.

Om het effect voor langere tijd vast te houden is in het begin verbetering van het energetisch evenwicht in het lichaam nodig en versterking van het immuunsysteem. Zodat het lichaam beter gaat functioneren en eventuele energetische blokkaden worden weggenomen. Vandaar dat het aantal behandelingen die nodig zijn sterk afhangt van de gezondheidstoestand en het aantal gevonden allergieën. Naast de bioresonantietherapie zoek ik meestal ook naar een goed passend homeopathisch middel die het lichaam eveneens versterkt.